Ekstrahjelp Kokk

Quality Hotel Pond
Rogaland, Norway
Food & Beverages

Quality Hotel Pond søker en ekstra kokk som vil teste sine vinger

 

Velkommen ombord på flight QH2019 mot framtiden. Vi søker en kreativ kokk som skal lage mat til alle våre hotell- og konferansegjester, som om de befinner seg på business class. Fasten your seatbelt, it’s time for take off.


Hvem er du?
- Du har minst 2 års erfaring i kokkeyrket
- Du får arbeidsdagen til å fly avsted, også under stress
- Du sikter høyt og liker å tenke nytt
- Du er en god co-pilot mot all mannskap på kjøkkenet
- Du har sans for humor og liker å ha det gøy på jobb

Om oss

Quality Hotel Pond. Vi tilbyr en fargerik hotellopplevelse med kundeløftet «It’s taken care of», og vi passer godt til både firmareisen og møtedeltageren, samt arrangementsgjester, storfamilien og kjæresteparet. Hotellet tilhører Quality Hotel, som er en av Nordens største hotellkjeder med over 60 hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Quality Hotel tilhører Nordic Choice Hotels sammen med hotellkjedene Clarion Hotel og Comfort Hotel. Velkommen til vår store familie!

 

Ready for take off? Søk snarest. Stillingen er en ekstrahjelp stilling med mulighet for faste dager. Oppstart så snart som mulig.

Ved spørsmål ta kontakt med Charlotte Liabø på mail: [email protected]

Søknadsfrist: 02/05/2019

Om oss

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Søk på denne jobben