Talenter finnes overalt

Vi tror at alle har et stort potensial, og vi vet at alle kan gjøre en karriere her hos oss. Hvor ønsker du å starte?

Utforsk jobber Matchmaker

Møt en hotellrebell

En hotellbransje uten Nordic Choice Hotels vil være kjedelig

Petter A. Stordalen startet som jordbærselger og endte opp her som grunnleggeren av en av de største hotellkjedene i Norden. Hvordan? Vel, han er vel ikke akkurat det man kaller gjennomsnittsmannen der han bobler av energi og entusiasme.

Petters historie er kjernen i det vi bygger vår suksess på, nemlig våre verdier: Energi, Mot og Begeistring. Akkurat som Petter, elsker vi mennesker. Og det er derfor vi rapporterer på grunnlag av vår triple bunnlinje; People, Planet og Profit.

Vi har utfordret gjennomsnittet siden 1990

I 25 år har vi utfordret status quo i hotellbransjen. Og vi lover å fortsette med dette. Så lenge vi sørger for at våre medarbeidere føler seg frie, og har tro på seg selv, vil vi aldri bli gjennomsnittlige. I dag er vi 13 000 mennesker fra 124 land, noe vi mener er en usedvanlig god styrke. Alle har sitt unike talent og kan fortelle sin egen unike historie.

Vi er mangfold i praksis, og vi elsker det.

Culture eats strategy for breakfast

DET ALLER VIKTIGSTE SPØRSMÅLET

Hvilke jobber kan en rebell tilby?

Vi har mange ulike jobber og vi fortsetter utviklingen. Vi trenger alt fra regnskapsførere, resepsjonister, stuepiker, markedsførere, programmerere og direktører—til kjøkkensjefer og bærekraftige utviklere. Siden 1990 har vi vokst til en familie på 13 000 medarbeidere. Og hver enkelt gjør en fantastisk jobb!

DET ER AKKURAT NÅ

0

LEDIGE JOBBER

Utforsk jobber

WE BELIEVE IN SELF MADE

DET NEST VIKTIGSTE SPØRSMÅLET!

En jobb med mange fordeler

Tilfredsheten blant våre medarbeidere er kjernen i vår filosofi. Hvorfor? Dette er selvsagt viktig for alle som jobber her, men også for våre gjester. Og vi er forpliktet til å levere best mulig service til våre gjester. Dette er så viktig for oss at vi faktisk rapporterer hvor tilfredse folk er i vår årlige rapport. Vi streber etter å utvikle den beste kulturen i verden, og fokuserer på konkurransedyktige vilkår for våre medarbeidere.

GJØR DITT BESTE – OPPNÅ DET DU ØNSKER

Vi tar vare på deg

Hos Nordic Choice Hotels er vi forpliktet til å gjøre vårt aller beste. Gjennom WeCare, som handler om at vi tar ansvar også utenfor hotelltrappa, gir vi tilbake til samfunnet vi er en del av. WeCare gir oss alle muligheten til å gjøre en forskjell, slik som å beskytte barn utsatt for menneskehandel, hjelpe UNICEF i kampen mot menneskehandel og gjennom vårt arbeid og fokus på mat som ikke bare smaker fantastisk, men som også er bra både for kropp og sjel, samt miljøet. Les mer om hva våre medarbeidere oppnår. Følg denne lenken for å se hva vi gjør for jordkloden vår.

Utforsk vår verden

ARE YOU A LEADERSHIP TALENT?

Born to lead

Nordic Choice Hotels søker ekstraordinære talenter til våre Management Trainee og Konsern Trainee- programmer. Gjør deg klar for 12 utfordrende måneder der du får lære om alle sider ved vårt energiske, modige og entusiastiske selskap. Dette vil gi deg et glimrende utgangspunkt for å skape din egen karriere.

ER DU KLAR?

De nyeste stillingsannonsene

Takk for at du brukte litt tid sammen med oss. Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Finn ut om du passer inn hos Nordic Choice Hotels, lær mer om oss eller søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser frem til å høre mer fra deg!

Se alle jobber